Rondje Bewegen: hét beweegaanbod voor de 55+'er!

Wil je meer of weer in beweging komen? En houd je van uitdaging en variatie? Of vraag je je af welke sport of beweegvorm het beste bij je past? Dan is het Rondje Bewegen écht wat voor jou!

Rondje Bewegen is een leuke manier om in weinig tijd kennis te maken met verschillende sporten en beweegvormen. Onder leiding van beweegcoach Mike Vrind kan je elke week deelnemen aan verschillende sport- en spelvormen op Sportpark Buiningpark in Leusden.

Want na de succesvolle start, gaan we door! Elke dinsdag is er we weer een nieuw Rondje Bewegen. Met elke week een gevarieerd en uitdagend beweegaanbod onder leiding van professionals, waaronder ervaren trainers/coaches van sportverenigingen.

De activiteiten zijn bestemd voor inwoners van de gemeente Leusden vanaf 55 jaar. En als je over een redelijke conditie beschikt, kun je aan alle activiteiten deelnemen. Het doel is om lekker met elkaar in beweging te zijn. Samen bewegen is namelijk gezellig, leuk en goed voor je gezondheid. Met goed weer worden de activiteiten buiten gedaan, bij slecht weer gaan we de sportzaal in. Het gaat dus altijd door!

Sluit je nu aan bij de enthousiaste deelnemers. Inschrijven is niet nodig en neem gerust iemand mee. Iedereen is van harte welkom!

Kortom

  • Wanneer? Elke dinsdag
  • Tijd? Inloop 9.15 uur, activiteiten van 9.30 uur tot 10.30 uur
  • Locatie? Sportcentrum Buiningpark, Bavoortseweg 27 (Ingang LHV)
  • Kosten? Proefles is gratis, daarna €6,- per keer (incl. koffie/thee)

Wil je meer weten of heb je vragen?

Neem dan contact op met beweegcoach Mike Vrind:
T: 0624458007
E: mike@sportxperienceleusden.nl