Voor sportverenigingen kan het lastig zijn om nieuwe leden in de basisschoolleeftijd te werven en voor de eigen sport te enthousiasmeren. Men is afhankelijk van het initiatief en de interesse van ouders en heeft lang niet altijd een concrete ingang naar de basisschool. SportXperience Leusden zorgt ervoor dat sportverenigingen in de gemeente Leusden een podium hebben om zich aan zoveel mogelijk kinderen te presenteren, bijvoorbeeld d.m.v. sportclinics.

Door een of meer onderdelen in het programma van SportXperience Leusden te verzorgen komt een vereniging in direct contact met haar jonge doelgroep en kan zij deze persoonlijk enthousiasmeren en stimuleren.

Om een clinic te kunnen geven is het nodig dat de vereniging zelf zorgt voor trainers en materiaal. De clinic vindt in principe plaats in de gymzaal of sporthal waar de betreffende leerlingen normaliter hun gymonderwijs krijgen. Eventueel kan in overleg een andere locatie (met toestemming van de betreffende basisschool) worden afgesproken.

Leusdense sportverenigingen, pak dat podium!

Heeft jouw vereniging interesse in het verzorgen van een sportclinic?
Neem dan snel contact met ons op!

Verenigingen die deelnemen aan een programma van SportXperience Leusden zijn daarvoor geen bijdrage verschuldigd.