SportJeWijs: Leerkrachten in beweging

Sporten en lichamelijke activiteit spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen. Als leerkrachten hebben we niet alleen de verantwoordelijkheid om kennis over te dragen, maar ook om onze leerlingen aan te moedigen tot een gezonde en actieve levensstijl. Daarom introduceert SportXperience Leusden het project SportJeWijs, een innovatief project dat leerkrachten ondersteunt bij het vergroten van hun eigen beweging en hen helpt om leerlingen actief te laten zijn.  

Twee doelen:

SportJeWijs is een project dat twee doelen nastreeft:

  • leerkrachten meer laten bewegen
  • leerkrachten leren hoe ze leerlingen kunnen stimuleren om actiever te zijn.

Door zelf meer te bewegen, kunnen leerkrachten het goede voorbeeld geven en de voordelen van een gezonde levensstijl ervaren. Daarnaast vergroot SportJeWijs de kennis en vaardigheden van leerkrachten met betrekking tot bewegingsonderwijs, waardoor zij in staat zijn om gevarieerde en stimulerende bewegingsactiviteiten te organiseren voor hun leerlingen. 

Aanbod dat bij jou past

Het sportaanbod van SportXperience Leusden is gevarieerd en uitdagend, zodat er voor elk wat wils is. Of je nu van teamspelen houdt, graag individueel traint of liever deelneemt aan groepslessen, bij SportJeWijs vind je activiteiten die aansluiten bij jouw interesses en behoeften. Bovendien zorgen we ervoor dat onze sessies onder begeleiding staan van gekwalificeerde trainers, zodat je optimaal kunt profiteren van de ervaring. 

SportJeWijs biedt niet alleen de mogelijkheid om te sporten en te bewegen, maar ook om andere leerkrachten te ontmoeten en een netwerk op te bouwen. Het is een geweldige gelegenheid om ervaringen en ideeën uit te wisselen, samen te werken, elkaar te inspireren en elkaar beter te leren kennen.

Het werkt echt!

Wil je meer weten of heb je vragen?
 
Neem dan contact op met beweegcoach Mike. 

Bel Mike: 0624459007,
of mail hem met je vragen of aanmelding: mike@sportxperienceleusden.nl  


Voor bedrijven en organisaties

Wil je iets doen voor de verbetering van de vitaliteit van medewerkers in je team, afdeling of bedrijf? Of wil je graag een gezellige sportieve activiteit aan laten bieden? Wij maken een aanbod op maat. 

Neem gerust contact!