SportXperience Leusden zorgt voor de organisatie en coordinatie van sport- en beweegactiviteiten en werkt daarvoor samen met diverse partners.

Met sportopleidingen
SportXperience Leusden maakt voor de uitvoering van haar sport- en beweegprogramma gebruik van de inzet van studenten van gekwalificeerde sportopleidingen (MBO en HBO).
De studenten hebben hierdoor de mogelijkheid om zich door middel van zorgvuldige begeleide stages te ontwikkelen tot goede en gekwalificeerde beweegcoaches of sportdocenten.

Met sportverenigingen
Voor de uitvoering van haar sport- en beweegprogramma nodigt SportXperience lokale sportverenigingen uit om bijv. sportclinics te verzorgen. Met deze aanpak biedt de stichting Leusdense sportverenigingen gelegenheid zichzelf aan zoveel mogelijk kinderen te presenteren.

Sponsoring

Voor de organisatie van haar activiteiten is SportXperience afhankelijk van de steun van sponsoren en donateurs. Wilt u onze organisatie steunen met een donatie of op een andere wijze een bijdrage leveren aan onze activiteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.