Rondje Bewegen: hét beweegaanbod voor iedereen van 55 jaar en ouder!

Wil je meer of weer in beweging komen? En houd je van uitdaging en variatie? Of vraag je je af welke sport of beweegvorm het beste bij je past? Dan is het Rondje Bewegen écht wat voor jou!

Rondje Bewegen is een leuke manier om in weinig tijd kennis te maken met verschillende sporten en beweegvormen. Onder leiding van beweegcoach Jeffrey van den Dikkenberg kun je 8 weken achter elkaar deelnemen aan verschillende sport- en spelvormen op Sportpark Buiningpark in Leusden.

Want na de succesvolle kick-off in maart gaan we door! Vanaf dinsdag 16 mei starten we weer een nieuw Rondje Bewegen. Met elke week een gevarieerd en uitdagend beweegaanbod onder leiding van professionals, waaronder ervaren trainers/coaches van sportverenigingen.

De activiteiten zijn bestemd voor inwoners van de gemeente Leusden vanaf 55 jaar. En als je over een redelijke conditie beschikt, kun je aan alle activiteiten deelnemen. Het doel is om lekker met elkaar in beweging te zijn. Samen bewegen is namelijk gezellig, leuk en goed voor je gezondheid. Met goed weer worden de activiteiten buiten gedaan, bij slecht weer gaan we de sportzaal in. Het gaat dus altijd door!

Sluit je nu aan bij de enthousiaste deelnemers. Inschrijven is niet nodig en neem gerust iemand mee. Iedereen is van harte welkom!

Walking handball

Kortom

  • Wanneer? Dinsdagen vanaf 16 mei tot 4 juli
  • Tijd? Inloop 10.00 uur, activiteiten van 10.15 uur tot 11.30 uur
  • Locatie? Sportcentrum Buiningpark, Bavoortseweg 27 (Ingang LHV)
  • Kosten? 1 keer gratis, daarna €5,- per keer (incl. koffie/thee)

Wil je meer weten of heb je vragen?

Neem dan contact op met beweegcoach Jeffrey 
T: 0638102532
E: [email protected]

    Tennis op klein veld

    Dynamic tennis